JoKiv

"striimeistäkin tuttu.."

Tietosuojaseloste


Kommentit

Kun vierailija jättää kommentin sivustolle, tallentuu tieto, jonka hän kirjoittaa kaavakkeeseen. Myös IP-osoite, josta vierailija näyttää saapuvan kirjataan ylös. Samoin vierailijan selaimen tiedot (user agent). Kahta viimeisintä käytetään mahdollisen roskapostituksen tunnistamiseen.

Media

Jos aiot ladata kuvia sivustolle, suosittelen puhdistamaan kuvien EXIF tiedoista ainakin sijaintitiedot. Sivusto ei puhdista puolestasi näitä tietoja. 

Keksit

Jos jätät kommentin sivustolle, voit halutessasi tallentaa täyttämäsi käyttäjätiedot selaimen keksitietoihin. Tämä on pelkästään sinun oman helpotuksen vuoksi, jos kirjoitat paljon kommentteja. Näissä on vanhenemisaika yksi vuosi.

Jos sinulla on sivustolle tunnus, laittaa sivu väliaikaisen keksin tarkistaaksemme tajuaako selain keksejä. Kyseinen tieto ei sisällä mitään henkilökohtaista tai tunnistettavaa. Kyseinen tieto vanhenee, kun suljet selaimen.

Jos voit kirjautua sisään, käytämme useita keksitietoja, että voimme tallentaa kirjautumistietosi ja näkyvyysasetuksesi. Kirjautumisen vanhenemisaika on kaksi päivää ja näkyvyystiedot yhden vuoden.

Jos valitset kirjautumisessa, että sivusto muistaa sinut, pidennetään kirjautumisen vanhenemista kahteen viikkoon. Jos kirjaudut ulos sivustolta, kirjautumiskeksit vanhenevat selaimesta. 

Jos muokkaat tai kirjoitat artikkelin sivustolle, on käytössä päivän pituinen keksi selaimessa. Tämä ei sisällä mitään henkilökohtaista ja sisältää vain viestin id tiedon.

Muilta sivuilta sisällytetty tieto

Sivusto saattaa sisältää muilta sivuilta sisällytettyä tietoa. Videoita ja upotuksia toisilta sivuilta, yms. Nämä tiedot käyttäytyvät aivan yhtä lailla, kuin käyttäjä itse olisi käynyt kyseisillä sivuilla. Jos sinulla on tunnus kyseisillä sivuilla, nämä sivut saattavat tunnistaa sinut kävijänään ja kerätä omaa tietoa sinusta. Lisätietoa näistä löytää kyseisten sivujen omista tietosuojaselosteista.

Tietojen käyttötarkoitus

Sivusto itseaaään ei kerää henkilökohtaisia tietoja mihinkään tarkoitukseen. Sivusto ei jaa tietoja kenenkään kanssa. Kaikki tiedot jotka kerätään ovat sivuston toiminnalle tarpeen. Sähköpostiliikenteestä kerätään lukumääräistä diagnostiikkaa, mutta viestien sisältöä ei tallenneta erikseen mihinkään.

Yhteystiedot

Sivustolle jätettyjen kommenttien lisäksi, Yhteystiedot sisältää enemmän tietoa yhteydenottoihin.

Google kit

22.6.2020 lähtien sivusto kerää myös tietoja kävijöistään Google kit avulla. Lisätietoa käytetystä Google kit palvelusta saa täältä. Yleisesti Googlen tietosuojasta saa lisätietoa täältä.