JoKiv

JoKiv (38)

Läppärin virtalähde kaipaa vaihtoa

Tuli huomattua, että läppärin virtalähteen liittimen pää oli hajonnut. Meni hetki kaivaa katkennut pää ulos läppärin liittimestä. Kunnes löydän uuden, netin sisällöntuotto voi olla enemmän katkonaista. Johto on kiinteästi kiinni virtalähteessä, joten koko virtalähde menee uusiksi.

Continue reading...

Steam Deck ja striimaaminen

Varmaan kukaan ei yllättynyt, kun tein asian, johon on varmaan satoja opasvideoita YouTubessa. Tosin en seurannut mitään opasta, vaan asensin vain OBS Studion ja aloin käyttämään sitä. En kuitenkaan tässä vaiheessa ala säätämään isompia koristeluja striimin suhteen.

Continue reading...

Säätöä ja säästötoimia

Vaihdoin turvallisempaan tapaan pitää blogia ja samalla edullisempaan. Katsellaan miten tämä tulee auttamaan asioissa. Sivulla saattaa olla rikkinäisiä linkkejä, mutta korjaan niitä aina, kun löydän.

Continue reading...

Ajatuksia tästä vuodesta

Ihmiset ovat kyselleet tulevasta. Suunnitelmista ympäri vuoden. Assembly? Striimit? Pelimaraton? Totta puhuakseni, minulla ei ole niistä tällä hetkellä yhtään aatosta. Ainoa tän hetkinen suunnitelma on osallistua yhteen tulevaan asiaan (josta ei tule tämän enempää infoa julkisesti) ja sen perusteella joutuu melkein päättämään, jatketaanko edellisiäkään suunnitelmia,…

Continue reading...

Ylimääräisiä sosiaalisia medioita

Tämä ajatus lähti aikaisemmin, kun poistin Instagramin ja Snapchatin tunnukset. Tuli huomattua, ettei niile tarvetta ole. Tullut siihen päätökseen, että jos menee kuukausia ilman käyttöä, niin voisi laskea itselle turhaksi. Toki osa tulee olemaan käytössä esimerkiksi sukulaisten vuoksi. Ne jotka tietävät puhelinnumeron, löytävät minut muutenkin…

Continue reading...