Partner 2021 - "Kun vitsit karkaa käsistä"

Huumoria on ollut striimeissä puoleen ja toiseen, mitä tekisin katsojille, jos katsojia on tarpeeksi partneriksi pääsemistä varten. Kyseessä siis paremmat sopimukset twitchin suuntaan, yms.

Huumorilla ajatukset lähti aikasemmin, että voisin tehdä millaisen lähetyksen tahansa, kerätään ideoita. "Joken oma BB 24/7", "Jokivismi, oma uskonto", giveaway, yms

No noista giveaway sitte laajentu ihan maaliskuussa. Olis ollu giveaway, ku keskiarvon katsojaennätykset olis ylittyny. Potissa oli jo suurempi summa, jolla ostaa koodeja jaettavaksi. Ei tullu ennätystä. Koska koodeja ei ollu ostettu etukäteen, pistettiin rahat hyväntekeväisyyteen.

No nyt on väläytelty "miten olis uus pleikka, xbox, yms." No en ole tyrmänny ajatusta. Neuvotellukki kans lahjoittamisen mahdollisuuksista.

Kuitenki aika loppuu kesken, jos tällä vauhdilla ihmiset jakaa asiaa eteenpäin. Olen siis pidentäny vuosiluvusta huolimatta Q2/2022 tätä asiaa. Maaliskuun loppuun, koska maaliskuusta tämä alkoi.

Samaa olen sitte vähän vihjaillu, jos YouTubessa tulis sen verran aktiviteettia, että sieltä vihjattais "me voitais maksaakki jotain".

You should also read:

Partner 2021 - jatkot

Kuten tuossa on monessa paikkaa jo mainittu, tää väläytys on saanu jatkoa maaliskuun loppuun asti. Sen jälkeen tullaan keksimään jotain uutta.