Peli, YouTube ja Twitch

Mainitsin aikaisemmin striimissä, että jos olisin twitchissä partneri, ennen kuin peli on valmis, voisin julkaista pelin ilmaiseksi. Tämä kun olisi myös katsojille se ilmainen vaihtoehto.

Valitettavasti se Twitchin 75 katsojaa keskiarvolta on hieman korkea, joten myös striimissä mainitsin, että voisin harkita ilmaisjulkaisua, jos YouTubessa vaatimukset riittäisivät siellä vastaavaan ohjelmaan. 

Tässä sitten kävi striimin jäkeen mielessä, että jos twitch puolen asia tapahtuisi 2023 aikana, voisin harkita lähdekoodin julkaisua myöhempänä ajankohtana.

Peli tekeminen on hieman ollut pysähdyksissä, kun asioita tapahtuu, eikä se nosta innostusta, kun projektia tulisi säätää heikommalla laitteistolla. Kehitys on hidasta, mutta ottaa vauhtia, kun on paremmat laitteet käytössä.

You should also read:

YouTube, muutoksia tulossa?

Moni video vihjaa, että youtube keventäisi vaatimuksia tulevaisuudessa kumppanuuden suhteen. Vielä itsellä ei näy mitään muutoksia, että varmaan kokeilevat muualla ensin.

YouTube vs Twitch

Tässä tullut kateltua tilastoja ja YouTube alkaa ottamaan Twitchiä kiinni katsojamäärissä. Joillakin videoilla myös menee sen ohi. Tosin palvelut ovat itsessään erilaisia. 

YouTube ja 100 subaajaa

Hetki sitten täyttyneen sadan subaajan rajan ylittämisen johdosta, tein youtubeen lyhytvideon. Tämä joidenki odottama, "kysy minulta" teemainen video odottaa kysymyksiä. Videon kommentteihin voi…