Striimaaminen ja kauan sitä jatkuu

Striimissä tuli kommentti siitä, kun toinen striimaaja oli lopettanut ja olikohan hänen syynsä salaisia vai mitä. Itselläni ei ollut mitään muuta tietoa, kuin se että hän oli lopettanut. Ei minulla hänen suunnitelmistaan mitään tietoa ole.

Omalle kohdalle kommentoin, että jos sellainen olisi jossain vaiheessa tulossa, ilmoittaisin siitä varmaankin discordissa ja puhuisin aikalailla jo aikaisemmissa striimissä, että se olisi pian kait ohi.

Myös varmaan täällä blogissa tulisi asiasta tekstiä, kiittäisin varmaan twitterissä ja monessa muussa paikkaa ihmisiä jotka ovat olleet aktiivisesti mukana. Turhaan sitä peittelemään. Kuitenkaan tällaisia suunnitelmia ei ole olemassa. Jatketaan kunnes mieli muuttuu.

Vitsillähän aikaisemmin on kommentoitu että varmaan jatkan vielä vanhainkodissa. Sohvalla höpisisin omiani. No toisaalta kun ajattelee, minähän höpisen jo omiani tälläkin hetkellä, sohvalla istuen. En minä toisten asioita voi liikaa puhua, varsinkaan kun en tiedä niitä. Enkä kyllä hirveästi puhuisi, vaikka tietäisinkin.

Itsellänihän tämä on vain harrastus, jota haluan tehdä. En minä tätä rahan vuoksi tee. Tokihan se auttava asia olisi, jos hyvä tuottaisi tarpeeksi. Siinä tilanteessa voisi jo vahvasti harkita, että striimaisi joka päivä. Tehdään niin kauan ku pystytään ja niin kauan ku laitteet kestävät.

Pitäisi myös se chatissa mainittu YouTube herätellä eloon. Tottahan se on, että muutamia satunnaisia videoita sinne lähettämällä se ei tule kasvamaan. Jos vaikka alkaisi näitä lähetyksiä jälleen lähettämään sinnekin päin. Jos ei suoraa lähetystä, niin ainakin kopioita Twitch lähetyksistä. Pääasiallinen ongelmahan siellä on ollut se, että he tykkäävät napata turhankin herkästi myös sallittua sisältöä tekijänoikeus filtteriin.

You should also read:

Ohjelmointi jatkuu

Mietin jo jonkin aikaa, julkaisisitteko maksullisen pelin. Jos pelin tuotot kuitenkin ylittäisivät tietyn rajan, pelistä tulisi avointa lähdekoodia.

Steam Deck ja striimaaminen

Varmaan kukaan ei yllättynyt, kun tein asian, johon on varmaan satoja opasvideoita YouTubessa. Tosin en seurannut mitään opasta, vaan asensin vain OBS Studion…

Pelien tekeminen jatkuu

On silleen turhan kauan pidetty taukoa pelien tekemiseen puolella. Ajattelin tuossa aamutuimaan, että voisi aloittaa uuden projektin, koska vanhojen projektien kans on hieman…