Twitch ja sata subaajaa

Nyt on luvattu jo itselle mahdottomia. En tiedä lähtikö ajatus YouTuben sadasta subaajasta, mutta twitchissä lupailin yrittää chatin avustuksella kasata kesäauto Satsuman pelissä My Summer Car, käyttäen Steam Deckiä. Ehtona tähän hulluuteen oli "jos tulee ainaki sata subia..".

Koska laskeminen on muutoin hankalampaa, katson tämän täyttyneet, jos twitch näyttää yhdenkin kerran, että minulla on kolminumeroinen määrä subaajia. Asiaa on tällöin minun vaikeampi kiertää.

Asiassa tulee huomata, että twitch subit ovat maksullinen palvelu. Itse en yllytä tai edes suosittele subaamista. Lupaukset kuitenki pidän.

Ajankohtaa en niin tarkkaan määrittänyt, mutta sanotaan, että lupaus pidetään, jos tätä subihulluutta tulee ennen, ku kampe on käsissä. "Lokakuussa, tai sen jälkeen" Valve on lupaillut toimitusta tänne päin.

Asiaan sen suuremmin liittymättä; kaveri kysyi huumorilla, ".. ja tuhannesta hommaat oikean kesäauton?". "En lupaa mitään, mutta kesä on tulossa."

This article was updated on maaliskuu 18, 2023

JoKiv
You should also read:

YouTube vs Twitch

Tässä tullut kateltua tilastoja ja YouTube alkaa ottamaan Twitchiä kiinni katsojamäärissä. Joillakin videoilla myös menee sen ohi. Tosin palvelut ovat itsessään erilaisia. 

Peli, YouTube ja Twitch

Mainitsin aikaisemmin striimissä, että jos olisin twitchissä partneri, ennen kuin peli on valmis, voisin julkaista pelin ilmaiseksi. Tämä kun olisi myös katsojille se…

YouTube ja 100 subaajaa

Hetki sitten täyttyneen sadan subaajan rajan ylittämisen johdosta, tein youtubeen lyhytvideon. Tämä joidenki odottama, "kysy minulta" teemainen video odottaa kysymyksiä. Videon kommentteihin voi…